Boligtyper

ØSBL består av fire hovedhustyper - A, B, C og D. Innenfor disse kategoriene er det igjen varianter. Her kan du lese om de ulike hustypene.

Vi gjør oppmerksom på at alle opplysningene er hentet fra en brosjyre utarbeidet i forbindelse med det opprinnelige salget i 1988/1989. Boligene kan være ombygget og/eller påbygd etterpå.

Hustype A1 - 4 rom + kjøkken. 122,0 m2 bruksareal

Rekkehus med 1. etasje og underetasje med inngang i underetasje. Inngang fra øst. Leilighetene har stue, kjøkken og ett soverom i 1. etasje. Det er to soverom, adskilt bad med vaskerom og toalett, boder og allrom i underetasje. Stuen ligger i 1. etasje, gjennomgående med karnapp mot øst og utgang til terreng i vest. Borettslaget har fem slike leiligheter.

Hustype A2 - 4 rom + kjøkken. 130,5 m2 bruksareal

Rekkehus i to etasjer med stue, kjøkken, hall, bad i 1. etasje og tre soverom, bad/vaskerom og et lite allrom i 2. etasje. Ett av soverommene mot vest har utgang til balkong. Utgang til terreng fra stue. Foruten bodplass har hustypen loft med adkomst via nedslagbar stige. Sportsbod er plassert ved siden av hovedinngangen. Det er tilrettelagt for rullestol i 1. etasje. Borettslaget har 13 slike leiligheter.

Hustype B1 - 4 rom + kjøkken. 130,5 m2 bruksareal

Rekkehus i to etasjer med tre soverom, hall, bad/vaskerom og bad i 1. etasje. Utgang til terreng fra soverom mot vest/sør. 2. etasje har åpen løsning med kjøkkenkrok (17,2 m2) og oppholdsrom på 42 m2. Balkong mot sør/vest. Loft med adkomst via nedslagbar stige. Sportsbod med overdekket inngangsparti. Borettslaget har 21 slike leiligheter.

Hustype B2 - 4 rom + kjøkken. 126,8 m2 bruksareal

Rekkehus med 1. etasje og underetasje. Inngang i 1. etasje. Denne etasjen inneholder stue, kjøkken, ett soverom, hall, vindfang med garderobe og bad. Underetasjen inneholder to soverom, bad/vaskerom og allrom. Fra stue er det utgang til balkong. Utgang til terreng fra soverom i 1. etasje. Loft med adkomst via nedslagbar stige. Borettslaget har 13 slike leiligheter.

Hustype C11 - 3 rom + kjøkken. 72,0 m2 bruksareal (1. etasje)

Leilighet med stue, kjøkken, soverom, hall kombinert med bad samt bod i skrånende terreng. Frittliggende utvendig sportsbod. Borettslaget har fire slike leiligheter.

Hustype C12 - 3 rom + kjøkken. 98,0 m2 bruksareal (2. etasje + loft)

Leilighet tilsvarende C11 i 2. etasje med trapp fra stue til soverom på loft plassert i skrånende terreng. Lys fra arkvindu. Utvendig overbygget trappeløp. Borettslaget har fire slike leiligheter.

Hustype C21 - 2 rom + kjøkken. 72,0 m2 bruksareal (1. etasje)

Lik hustype C11 men plassert på flatt terreng. Borettslaget har 14 slike leiligheter.

Hustype C22 - 3 rom + kjøkken. 98,0 m2 bruksareal (2. etasje + loft)

Lik hustype C12, men plassert på flatt terreng. Borettslaget har 14 slike leiligheter.

Hustype D - 4 rom + kjøkken. 120,0 m2 bruksareal

Rekkehus i 1 1/2 etasje med stue, kjøkken, soverom, hall og bad/vaskerom i 1. etasje. To soverom, bad og allrom i 2. etasje. Skråtak med overlysvindu i ett av soverommene. Det andre soverommet og allrommet har vindu i vegg og tak. Borettslaget har 30 slike leiligheter.