Endret: 30 jan 2019     Opprettet: 22 sep 2016

Kollektiv avtale om bredbånd og TV fra Get

En kollektiv avtale om bredbånd og TV fra Get er nå inngått for Øvre Sogn Borettslag. Pris totalt per husstand er kr. 299 per måned. Avtalen trer i kraft 1. desember.

Dette innebærer bytte av kabel-TV-leverandør. I avtalen inngår 20 faste kanaler og 25 valgfrie kanaler. To bokser er inkludert (Get Box II og Get Box HDPVR), en hovedboks med innebygget wifi og opptak/harddisk, og en sekundærboks for en ekstra TV.  Ønsker man ytterligere en dekoder kan man få det til en ekstrakostnad på 49kr/mnd.

Bredbånd med hastighet 25/10 Mbps er inkludert. Det er mulighet for oppgradering til høyere hastighet, se vedlagt tabell.

I forbindelse med nødvendig modernisering av dagens kabel-TV-nett vil det graves en grøft fra Gaustadveien 12A til Gaustadveien 173 via akebakken og mellom Gv 155 og Gv 157. I husstandene vil Get bytte antennepunkt, men ikke kabel.

Get vil kontakte alle beboerne for å avtale tidspunkt for utlevering av utstyr og skifte av antennepunkt. De som vil kan da også inngå individuelle avtaler om oppgradering av det de måtte ønske (bredbåndshastighet, dekodertype, kanalpakker).

Beboerne må koble til boksene selv, men dette skal være enkelt. Get har servicetelefon og -chat som er behjelpelig hvis noen står fast. De bistår også med oppkoblingshjelp i forbindelse med utleveringen av utstyret.

Mer info om Get finnes på Get.no. I tillegg kan spørsmål om avtalen stilles til borettslagets styre ved Ida Björk.